Vinglas

Ett gott vin bör drickas i ett bra glas. Imponera på vinälskare med våra personliga vinglas.

Gör reklam med profilerade vinglas som passar alla evenemang. De är reptåliga och diskmaskinssäkra. Tryck din logotyp i upp till 4 färger och njut av gratis leverans.

Hur kan jag använda personliga vinglas för att marknadsföra mitt varumärke? Är anpassade vinglas billiga att trycka?

Oavsett säsong får du inte missa chansen att gå ett steg längre med dina marknadsföringskampanjer. Tala en vinälskares språk och locka dina kunder och partners med en elegant, användbar och högkvalitativ reklamprodukt: Anpassade vinglas som kan bli din nästa unika annonseringslösning! Tack vare det värde de erbjuder för ett företag eller varumärke, kan de bli en väsentlig del av en framgångsrik reklamkampanj. Här är några exempel på hur du använder dem för ditt företag: Är du en vinmakare, vinodlare eller vinleverantör? Att beställa profilerade vinglas kan vara en utmärkt möjlighet att utveckla, utöka och stärka ditt varumärke och professionella image. Att trycka vinglas med din logotyp kan vara nyckeldetaljen för att hjälpa din publik att känna igen ditt varumärke. Ge dem som en gåva till dina kunder tillsammans med dina vinflaskor och din broschyr i ett speciellt anpassat paket. Detta ger dig möjlighet att inkludera mer information om din process och framkalla känslan av lyx och kvalitet hos dina kunder.

Organiserar du vinprovningar, konferenser eller festivaler? Är vin den föredragna drycken vid dina festliga tillfällen? Se till att varje skål du utbringar görs med egna specialdesignade vinglas. Det kommer inte bara att förstärka din varumärkesbild, utan de är även ett lämpligt sätt att se till att professionaliteten hos ditt evenemang förstärks. På så sätt kommer din företagsidentitet ständigt att vara närvarande i alla aspekter av evenemanget. Det är en subtil strategi för att ge ett bra intryck hos gäster och andra deltagare, som kommer att se att du har övervägt alla detaljer. Lämpliga, skräddarsydda vinglas behöver inte beställas till höga priser för stora mängder. Det finns många fyndpriser som gör dem till praktiskt reklammaterial som är realistiskt för både stora företag och småföretagare.

Arbetar du inom hotell- och resturangbranschen? Det kan vara ett litet företag eller en restaurangkedja, kanske till och med ett B&B, vandrarhem eller hotell. Att trycka egna vinglas är viktigt för att skapa en sammanhängande professionell miljö för dina kunder. Att servera dina drinkar i personliga vinglas är en attraktiv och kostnadseffektiv metod för att kunderna ska associera ditt varumärke med sina roliga, vänskapliga och njutbara stunder, oavsett om du har en bar, ett café, en pub eller en restaurang. Driver du cateringverksamhet? Erbjud dina kunder en 100% exklusiv upplevelse med tryckta personliga vinglas. Detta är med all säkerhet ett populärt alternativ för speciella fester såsom bröllop och klubbevenemang där glas och drycker kan göras personliga med namnet på bruden och brudgummen eller festnamnet. Sådana detaljer ger ett kraftfullt och modernt inflytande som kan organiseras till ett rimligt pris inom budgeten.

Hur kan mina vinglas med logotyp anpassas?

På HelloprintConnect kan vi anpassa dina vinglas med din egen design, slogan eller logotyp. Det behöver bara laddas upp i en vektor PDF-fil till din order via ditt onlinekonto. Filen kommer att kontrolleras gratis, vilket garanterar att när de är tillverkade kommer varje klunk och skål förbättra varumärkeskännedomen av din tjänst eller vingård enkelt och naturligt. Genom att använda en reklamprodukt på det här sättet kommer du att skapa en professionell, formell och sofistikerad image, med värderingar som är värdiga att representera ditt företag. För att garantera framgången för en marknadsföringskampanj som använder specialdesignade vinglas rekommenderar vi att du väljer färger, teckensnitt och slogans enligt den stil du brukar använda för dina reklam- och kontorsmaterial.

Vilken typ av screentryckta personliga vinglas är bäst för min verksamhet?

För de som inte är bekanta med olika former av tryck är screentryck en tryckteknik med låg kostnad per enhet. Förutom att vara särskilt resistent mot olika prövningar vid daglig användning, möjliggör det ett diskmaskinvänligt föremål som håller din anpassade design på glaset där du förväntar dig att det ska vara. Vi arbetar med experter inom kristall- och glasprodukter, så du kan trycka din logotyp och design i upp till fyra Pantone-färger (PMS) på högkvalitativa produkter, vilket resulterar i dina egna exklusiva vinglas med monogram.

Även om Sverige inte nödvändigtvis är världsberömd för sin vinkultur finns det fortfarande en exceptionell uppskattning av vin av alla slag här: rött, mousserande, sött, torrt, rosé, fruktigt etc. Det beror på att denna dryckesform kan betraktas som en sann upplevelse där smaknyanserna kan fånga smaklökarna hos både vardagliga drickare och experter. Det stora utbudet av viner från många internationella och lokala destinationer ger dig en uppfattning om de olika druvorna och aromerna som kan föra små delar av världen lite närmare dig, dina kollegor och dina lojala kunder.

Rolig fakta: vinglasets form och design kan direkt påverka syresättningen och som ett resultat – smaken på vinet. Varje glas ska helst ha en viss form för att tillfredsställa de mest erfarna gommarna. Därför kommer kupan (den del som innehåller vinet) att variera beroende på vinets ålder. På HelloprintConnect kan du hitta reklamvinglas av utmärkt kvalitet till olika priser.