0

Utställningstryck

Väck din ställning till liv med ett brett utbud av utställningsprodukter. Komplimentera din monter med iögonfallande banderoller, diskar och produktdisplayer. Dessa prisvärda utställningsmaterial hjälper till att locka människor till din monter och förbättrar förslaget till dina produkter och tjänster.

Vad du bör tänka på när du planerar en Exhibition

Utställningar är en perfekt plattform för att visa upp ditt varumärke eftersom dessa typer av evenemang ger dig möjlighet att träffa kvalificerade kunder och leads. Till skillnad från andra former av media kan utställningar skapa den exponering ditt företag behöver för att förbättra trafik och försäljning. Som sagt, det finns viktiga överväganden som du måste komma ihåg för en framgångsrik händelse.

Vad syftar ditt evenemang att uppnå?

Det första du bör bestämma är målet för din utställning. Om du till exempel planerar att organisera en konstutställning, kanske ditt mål är att marknadsföra nya verk eller kanske få fler följare. Å andra sidan, om du tänker inrätta en bransch- eller branschutställning, kanske några av dina mål inkluderar att bygga varumärkesmedvetenhet och respekt eller få fler kontakter och leads. Genom att identifiera ditt mål kommer du att kunna tänka på en plan som säkert kommer att anpassa sig till dina företags mål. Detta kommer också att effektivisera planeringsprocessen och se till att du inte går vilse i processen.

Oavsett ditt mål kan vi förse dig med utställningsmöbler som uppfyller dina behov. Om du till exempel går på en mässa eller en industriutställning, kommer våra raka räknare med hyllor att hjälpa dig att nå din målmarknad. Våra högkvalitativa tryckta räknare är gjorda av polyester, som kan tvättas i 30 grader. Våra produktdisplay levereras också med fria bärväskor som gör att du enkelt kan transportera dem till alla platser. Dessutom är de lätta att installera och finns i olika typer och storlekar.

Vilken dekor eller möbler kommer du att använda?

Dina dekorationer och anpassade möbler kan påverka dina gäster om hur de kommer att se ditt evenemang. För att säkerställa att du ger dina deltagare en minnesvärd visuell upplevelse är det viktigt för dig att överväga att använda iögonfallande möbler, bilder och banners.

Vi erbjuder slående standardrullbanners som säkert kommer att uppmärksamma dina besökares intressen. De finns i tre olika storlekar och material. Vi har vattentäta PVC-upprullningsbanners som är perfekta för utomhusutställningar, särskilt under oväntade väderförändringar. Vi erbjuder också UV-tryck med satinblanka banners som gör att dina bilder sticker ut. Samtidigt är de resistenta mot UV-strålar, vilket säkerställer att de förblir i toppform. Slutligen gör våra polypropylen-samlingsbanners ett mycket miljövänligt alternativ, vilket gör det perfekta tillskottet till din miljöanpassade utställning.

Hur kommer du att hantera logistiken?

Logistiken är en viktig aspekt av varje händelse. Det innebär att man säkerställer att allt redovisas, till exempel installation och demontering av bås. Bestämma utställarnas ankomst- och avgångstid. Detta täcker också utrustning som den tid de behöver vara tillgängliga och när du behöver dem för att vara tillgängliga. Bortsett från dessa inkluderar logistik också att ta reda på hur och var dina produkter kommer att visas vid evenemanget.

Lyckligtvis kan du lita på oss att förse dig med våra högkvalitativa produktdisplaystativ. Vi har våra budgetproduktskärmar som är gjorda av polyester och kan tvättas upp till 30 grader. De är lätta att installera och finns i olika typer och storlekar. Dessutom kommer de med dukväskor för enkel transport.

Vi har även premium tablettstativ som du kan utforma helt och hållet med ditt varumärke för estetiska ändamål. Den levereras med ett surfplatta som kan rotera 360 grader, så att du kan ändra dess orientering för din bekvämlighet. Deras bordklämma kan också låta olika iPad-modeller passa in i dem liksom andra surfplattamodeller. Bortsett från våra produktdisplaystativ, kan du också lita på oss för att ge dig snabb väntetid för att säkerställa att du har våra produkter när du behöver det. Vi kan också citera ett rimligt pris som passar bra med andra logistiska överväganden.

Vid HelloprintConnectkan du ha sinnesfrid att veta att vi har allt du behöver för dina mässor och utställningsevenemang. Kontakta oss gärna online via kontorstid och vårt team hjälper gärna till.