0

Affischtryck

Imponera på alla med en tryckt affisch eller poster på väggen. Oavsett om det är en kampanj, evenemang eller en inredningsdetalj, vi ordnar det till dig!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att trycka en affisch?

Vid HelloprintConnect strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser året runt. Du kan få en personlig affisch från bara 52 kr (exkl. Moms). Priserna varierar dock på grund av faktorer som: kvantiteter, material, storlekar, tillbehör och leveransalternativ.

Vad är en affisch?

Affischer, även kallade posters är oerhört mångsidiga och lätta att använda som ett marknadsföringsfordon. En poster hjälper ditt företag att:

- Öka synlighet genom att utöka räckvidden för din logotyp och varumärke.

- Visa upp dina produkter och tjänster genom att uppmärksamma deras tillgänglighet.

- Utöka ditt marknadsföringsmaterial i olika former och storlekar för att tilltala kunder från en visuell vinkel. Hitta mer information om våra olika [affischformat här] (https://connect.helloprint.se/poster-storlekar).

Hur lång tid tar det att göra en affisch?

Vi erbjuder olika leveranstider för våra tryckta affischer. Detta kan sträcka sig från leverans till en dag till längre, beroende på informationen om de valda affischer och leverans. Men det tar vanligtvis inte längre än 5 dagar.

Hur ser jag till att mina affischer sticker ut?

När de visas på väggar inom eller utomhus kan affischer avslöja ditt företags budskap till massorna på ett sätt som först är iögonfallande och sedan effektivt. Det viktigaste att komma ihåg vad gäller personliga affischer, som med alla varumärkesinitiativ, är att kvalitet måste komma först. Det är avgörande att välja ett tryckföretag som vet hur man levererar fantastiska resultat. Det är där HelloprintConnect kommer in; genom att använda de senaste maskinerna, de bästa teknikerna och en djup förståelse för branschen för att utveckla reklamaffischer som lämnar ett bestående intryck på din publik.