0

Personliga blusar

Visa enhet på ett professionellt sätt med din tryckta logotyp. Ta en titt på personliga blusar.

Letar du efter något lite annorlunda?

Letar du efter något lite annorlunda?

Hittar du inte riktigt det du letar efter? Inga problem, kontakta oss gärna för en anpassad offert.

TRYCKTA SKJORTOR

Våra skjortor och blusar går att beställa styckvis. Skjortorna finns med hållbart screentryck och brodyr.

Att beställa tryckta företagskjortor brukade vara svårt och dyrt. Men nu när det är online är det billigare och enklare än någonsin att trycka egna skjortor och blusar. Allt du behöver göra är att skicka in din design eller skapa den gratis online med vår redigerare och välja hur du vill trycka den.

En anpassad skjorta med din logotyp kan ha många fördelar. Den som bär den kan enkelt marknadsföra ditt företag medan de är ute och gör ärenden eller levererar beställningar. Dina anställda kommer också att spendera mindre tid på att göra sig redo när de har egna personliga skjortor som arbetskläder. De kan också fungera som profilkläder eller reklamgåvor till lojala kunder.

HelloprintConnect erbjuder högkvalitativa personliga skjortor som du kan använda på varje affärsrelaterat evenemang. Bär dem på mässor eller utställningar för att se professionell ut inför potentiella kunder. Använd skjortor med eget tryck under en konferens för att etablera ditt företags närvaro. Eller använd dem för att se snygg och presentabel ut när du har affärsmöten med andra företag. Du kan även bära de anpassade arbetsskjortorna dagligen, i butiken eller på kontoret.