0

Flyers

Vill du designa och trycka flyers online? Välj bland våra olika storlekar och samt ytbehandligsalternativ och skapa dina flyers enkelt med HelloprintConnect.

Letar du efter vikta foldrar? Du hittar dem här

Letar du efter vikta foldrar? Du hittar dem här

När det finns en historia att berätta, lägg till en extra fals! Perfekt när du har mycket information att visa upp och en ovikt flyer helt enkelt inte är tillräckligt.

Allt börjar med rätt material!

Standard
Standard

Det här vita pappret är enkelt men effektivt och är ett klassiskt val. Det passar för alla typer av design och du kan trycka din flyer på det här materialet för att få ut det mesta av din marknadsföring.

Återvunnet
Återvunnet

Värna om miljön med vita miljövänliga och återvunna flyers. Tillverkad av 100 % återvunnet material, så att du kan vara säker på att du visar upp ditt engegemang för miljön samtidigt som du marknadsför ditt företag.

Kraft Brun
Kraft Brun

Söker du en naturlig känsla? Det kraftbruna materialet, som är tillverkat av återvunnen pappersmassa, är perfekt för att skapa miljövänliga flyers av hög kvalitet.

Metallisk Guld
Metallisk Guld

Var stilfull och fräck med det metalliska guldpappret. Det ger dina flyers ett unikt utseende och är 100 % klorfritt. Det bästa valet för unikt tryck av flyers.

Metallisk Silver
Metallisk Silver

Få en extravagant, professionell look med det metalliska silvermaterialet. Det är lätt glittrigt, men ändå mjukt vid beröring och klorfritt, så du kommer inte att komma på andra plats med denna tryckta flyer.

Metallisk Vit
Metallisk Vit

Letar du efter ett subtilt sätt att få folk att se dig? Tryck dina flyers på det metalliska vita materialet. Med en vit glittereffekt är de det bästa sättet att marknadsföra ditt evenemang och sticka ut.

Pärlemor
Pärlemor

Utforma lyxiga, högkvalitativa flyers online med Pärlemor-materialet. Det har en mycket tunn pärlemorfinish som fångar ljuset på ett vackert sätt och kommer garanterat att fånga kundens uppmärksamhet.

Biologiskt nedbrytbar
Biologiskt nedbrytbar

Lämna ett bestående meddelande på biologiskt nedbrytbart material! Tillverkad av 100 % grön energi och med 5 tjockleksalternativ att välja mellan är detta material perfekt för att visa upp ditt varumärke på ett hållbart sätt.

Slät Kartong
Slät Kartong

Materialet Slät Kartong lämpar sig för alla typer av design och har en solid kartongkänsla, vilket gör det till det idealiska materialet för en billig, men ändå slitstark flyer.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att trycka flyers?

Hos HelloprintConnect siktar vi på att erbjuda konkurrenskraftiga priser året runt. Priserna varierar på grund av faktorer som: kvantiteter, material, storlekar, tillbehör och leveransalternativ.

Vilket papper är bäst för flyers?

För standard flyers rekommenderar vi 135 g/m² och en glansig finish. Det är lite tjockare än en post-it, så perfekt för flyers som kommer att delas ut till ett stort antal människor.
Hur lång tid tar det att trycka flyers?

Vi erbjuder olika leveranstider för våra tryckta flyers. Detta kan sträcka sig från en dags leverans till längre, beroende på antal, och andra specifikationer. Det tar dock vanligtvis inte längre än 5 dagar.

Vad är den bästa storleken för flyers?

De mest populära storlekarna är A5 och A6. Av dessa två är den ofast använda A5-storleken som mäter 148 x 210 mm och är vanligtvis den storlek du väljer för många flyers.

Ta fram dina Post-it lappar!

Vi vet att ibland är det svårt att förstå sig på olika papperstjocklekar (g/m²) och vad det innebär i verkligheten.
För att hjälpa dig har vi förenklat processen genom att mäta tjockleken av Post-it klappar!
Sätt flera Post-it lappar ovanpå varandra och jämför med guiden nedan så att du kan känna tjockleken på papperet du beställer!

135 g/m² - Tunn

135 g/m² - Tunn

Detta är lite tjockare än en Post-it lapp, så perfekt för flygblad som kommer att delas ut i stora antal.

170 g/m² - Medium

170 g/m² - Medium

En aning tunnare än två Post-it lappar. Denna tjocklek ger ett proffsigt intryck, och passar bra till mässor och affärsmöten för att imponera på potentiella kunder.

250 g/m² - Standard

250 g/m² - Standard

Mittemellan tjockleken av två till tre Post-it lappar. Denna tjocklek signallerar till läsaren att meddelandet tryckt på pappret är viktigt!

400 g/m² - Tjock

400 g/m² - Tjock

Med tjockleken av fyra Post-it lappar är detta alternativ perfekt för att skapa en extra lyxig flyer med känsla av exklusivitet.