0

Personliga presentförpackningar

Välj för våra personliga presentförpackningar om du vill gå den extra milen.

Användbara råd för att __ göra gåvor__

Presentförsäljning är ett bra sätt att bygga en bra relation med människor eftersom det kan visa dem hur mycket de betyder för dig. I själva verket behöver det inte begränsas till din närmaste familj eller speciella någon. Du kan ge dina affärspartners gåvor som ett tecken på uppskattning för deras hårda arbete. Som sagt är det viktigt för dig att tänka på ett antal saker innan du köper dem en gåva.

Låt din tryckspecialist, HelloprintConnect, ge dig tips om hur du väljer den bästa företagspresenten.

Varför ska du beakta dina mottagares personligheter?

När du har gjort din lista är det nästa du bör göra att ta reda på vad deras intressen är. Tänk på de saker som kan intressera dem. Är verkställande direktören en sportig typ? Är regissören den typen av person som gillar att spendera tid utomhus? Är bokföringsledaren en samlare av en viss artikel? Dessa är bara några exempel men med tanke på att dessa saker kommer att gå långt i att bygga en stark och gynnsam relation med dem. Tryckta kulspetspennor, knappar och eller märkesvaror är bra val.

Packa in dina gåvor med hjälp av våra fällbara presentförpackningar för kartong för extra estetiskt värde. De har antingen en rektangulär eller kvadratisk form och är gjorda av silkbelagt papper. Kolla in dem online och välj bland våra två mallar, vilket kommer att göra utformningen av presentförpackningen enklare för dig. Se bara till att ta del av våra inlämningsspecifikationer för en perfekt design och anpassas för att matcha ditt upplevda intresse hos mottagarna.

Håll tillfällen i åtanke

Särskilda tillfällen kan vara ett bra tillfälle att ge dina affärspartners en gåva. Till exempel hade de nyligen öppnat en ny filial eller firar de sina företagsjubileum. Genom att skicka dem en gåva vid sådana tillfällen visar du dem tydligt att du fullt ut stöder dem och värderar dem som dina affärspartners genom att vilja fira deras framgångar också.

Vi erbjuder kublådor som skapar en fantastisk personlig presentförpackning eftersom de är perfekta paket för små presenter. Du kan intrycka hela deras yttre för extra överklagande. Vi kommer också att leverera dem till dig i förmonterat skick, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för dig. Lägg bara din present där och stäng sedan den så kan du kalla den en dag.

Förvänta dig HelloprintConnect att ge dig en rad personliga presentförpackningar som finns i olika design och som är lätta att montera. Ta gärna kontakt med oss under våra arbetstid och vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig det bästa sättet att göra din present presentabel till ett ganska rimligt pris.

Du kanske också är intresserad av...