0
Tryck av pikétröjor

Tryck av pikétröjor

Skapa ett professionellt utseende och enighet med tryckta pikétröjor.

Letar du efter något lite annorlunda?

Letar du efter något lite annorlunda?

Hittar du inte riktigt det du letar efter? Inga problem, kontakta oss gärna för en anpassad offert.

Därför är pikétröjor rätt för ditt företag!

Att visa upp enhetlighet för potentiella kunder är ett viktigt steg för alla affärer. Oavsett om det är ett stort eller litet företag är presentationen avgörande för att göra kommunikationen enkel. Med tryckta pikéer handlar det om att skapa en bekväm klädsel som också är lämplig för arbetsplatsen, när företag vill visa sin professionalism för att övertyga potentiella kunder om att de är ett pålitligt val. Sättet som de anställda klär sig på kan främja detta genom att visa kunderna en enhetlig klädsel. Hur andra ser på de anställda på ditt företag kan vara avgörande. Så tryckta pikétröjor ger en högkvalitativ lösning som inte kostar en förmögenhet.

Var kan du bära tryckta pikétröjor?

När det gäller tryckta pikétröjor är det viktigt att ta hänsyn till det sammanhang där du planerar att bära dem. Detta kan variera beroende på vilka tjänster du erbjuder, men du kan använda pikétröjor med din logotyp för deras visuella dragningskraft eller marknadsföringsfördelar. Här är fyra lämpliga platser att bära dem på:

- Arbetsplatsen: Om du arbetar på ett kontor, är arbetspikéer tryckta med din företagslogotyp ett bra alternativ till formell klädsel. Även om eleganta kläder är normen kan specialdesignade pikétröjor vara en bra balans mellan professionell stil och komfort. Detta beror på att de kombinerar T-shirtens lediga look med en klädsam klassisk skjorta, vilket gör dem till lämpliga arbetskläder för ett kontorsjobb. Styla dem med ett par formella byxor eller en kjol, snygga skor eller klackar och du är redo att göra succé!

Men om du inte arbetar på ett kontor? Är profilerade pikétröjor fortfarande lämpliga? Definitivt! Du kanske till exempel jobbar i en butik, pub, restaurang eller med bröllops-/evenemangstjänster. Du kan trycka företagspikéer som arbetskläder och för speciella helgdagar som alla hjärtans dag, halloween, påsk eller jul. Så när de anställda arbetar eller reser till och från jobbet, kommer de att känna sig bekväma i en piké och samtidigt göra reklam för företaget.

- Nätverksevent: Vid evenemang som mässor eller konferenser kan en kostym ibland vara lite mycket för en fullsatt inomhusmiljö. När du har cirka 30 sekunder på dig att göra ett gott intryck vill du helst undvika att se svettig ut. Det andningsbara bomullstyget som företagspikén är gjord av gör att du ser avslappnad och professionell ut. Pikéer hjälper dig att känna dig avslappnad, vilket gör det enklare att nätverka med dina visitkort och hitta nya partnerskap.

- Sportklubbar och skolor: Oavsett om du vill ha kläder för att visa stöd för dina favoritlag eller vill ha något för spelarna, är tryckta pikétröjor en klassiker som är välkänd bland utövare inom tennis, rugby och landhockey. Elever och lärare kan också använda dem till en idrottsdag eller som skoluniformer.

Om du letar efter prisvärda produkter för att marknadsföra ditt varumärke är färgstarka pikéer som passar dina företagsfärger något som du kan anpassa och bära både på formella tillställningar eller på mer lediga platser. ### Hur beställer du rätt företagspikéer?

Det är inte svårt att beställa profilerade pikétröjor. I själva verket kan de snabbt organiseras och skickas till din adress i Sverige med hjälp av ett onlinetryckeri. Vanligtvis måste du ladda upp en grafisk vektorfil av din logga i förväg. Detta säkerställer att din logotyp inte ser suddig ut eller blir pixlig på dina skräddarsydda pikétröjor. Du kan använda två trycktekniker för de pikéer du beställer – screentryck i fullfärg eller brodyr med upp till 4 färger. Båda är bra alternativ, men det finns vissa skillnader. Till exempel känns digitalt broderi lyxigare och kommer att hålla längre. Det kostar dock lite mer än screentryck. För att bestämma vilket alternativ som är bäst för dig kan du beställa prover av antingen screentryckta eller broderade pikétröjor med din logotyp eller slogan, för att bestämma vad du föredrar för ditt varumärke.

Det är också värt att kontrollera hur detaljerad din logotyp är och hur stort du vill att den ska tryckas på din pikétröja. Detta kan påverka om du behöver välja tryckta eller broderade tröjor. Hur som helst kan du vara säker på att du kommer att få snygga pikétröjor som är bra för att få mer reklam och synlighet för en positiv varumärkesbild. Med möjligheten att välja pikéer i flera livfulla färger och med korta eller långa ärmar finns det definitivt en modell som passar dig.