Julen är på intåg! Det betyder högt för våra transportörer, och kan innebära försenade leveranser i vissa fall. Se till att göra din beställning i tid. Mer info.

Tryckta klisterlappar

Ett meddelande som fastnar! Tryckta självhäftande notislappar och sidmarkeringar är ett utmärkt sätt att få ditt varumärke att hålla fast med ett unikt och minnesvärt meddelande!

Tryckta självhäftande notislappar från HelloprintConnect

Har du någonsin gått till en butik för kontorsartiklar och endast sett ett begränsat utbud av post-it? Du behöver inte längre dras med vanliga gamla tråkiga notisblock. Med HelloprintConnect är det möjligt att skapa dina egna notislappar som passar ditt tycke och smak.

Självhäftande notislappar är inte bara användbart kontorsmaterial för att göra snabba anteckningar. Profilerade post-it-lappar är också ett okonventionellt men kreativt sätt att uppmärksamma ditt varumärkes logotyp utan att vara för uppenbar och framfusig. Genom att bara sätta dem på sitt skrivbord kan din varumärkeslogo synas och fånga uppmärksamhet. De kan inte bara användas för att klistra viktiga anteckningar på din datorskärm, utan även fungera som företagsgåvor och giveaways.

Du kan använda personliga anteckningsblock och notislappar på många sätt. De kan användas för att påminna om ärenden och viktiga meddelanden. De kan också hjälpa till med att visualisera en idé. De kan till och med vara reklamartiklar. Oavsett hur du vill använda dem kommer tryckta självhäftande notislappar med all säkerhet att öka varumärkeskännedomen, oavsett var de sitter.