0

Tryckta kort och inbjudningar

Vill du dela med dig av en spännande nyhet eller har ett speciellt tillfälle att fira? Shoppa vårt utbud av egendesignade kort och inbjudningar nedan.

Valfri papperstyp för alla tillfällen

Standardpapper
Standardpapper

Inbjudanstryck av hög kvalitet är ett måste för alla speciella evenemang. Standardmaterialet är robust och slitstarkt, så dina inbjudningar blir inte skrynkliga i posten. Efter festen kan de vara minnessaker för att påminna dina gäster om allt det roliga de hade.

Kraft Brown
Kraft Brown

Kraftbrunt papper är perfekt för att göra dina baby showerinbjudningar extra söta. Detta alternativ är också mer miljövänlig annons 15% är återvunnet pappersmassa. Så visa din hängivenhet till hållbarhet!

Metalliskt silver
Metalliskt silver

Ge ditt kort ett unikt utseende med denna glitterfinish som kommer att locka uppmärksamhet! Perfekt för en framstående eller snygg look.

Metallic Gold
Metallic Gold

Metallic Gold-finishen kommer utan tvekan att ge dina inbjudningar ett elegant utseende. Materialet är glittrande och perfekt för speciella tillfällen.

Deluxe marmor
Deluxe marmor

Välj Deluxe marmorfinish för en krämig, glittrande färg. Det ger den eleganta atmosfären på ditt evenemang samtidigt som det är enkelt.

Glansig
Glansig

Inbjudningstryck görs enkelt med den blanka ytan! Använd denna glansiga korttyp för att liva upp någon inbjudan!

Vit metallic
Vit metallic

Metallic White-finishen är ett annat bra val. Glittrande att ta på, dessa kort förmedlar en sofistikerad känsla!

Eco-papper
Eco-papper

Vårt Eco-papper är 100% biologiskt nedbrytbart och tillverkat med 100% grön energi. Ge en extra miljövänlig dimension till dina festinbjudningar och stödja miljön!