Glasvaror

Vill du skaffa glas tryckta med din egna design, till din restaurang? Eller letar du efter en present till en nära vän? Kolla in vårt utbud av tryckta glas.

Fördelarna med Personliga glasögon

I sociala medias ålder är varumärke en mycket viktig sak att hålla sig uppe på. Numera publicerar alla bilder av sina liv på olika sociala medieplattformar. Tänk till exempel på personer som tar en bild av sin drink under lunchen och delar den på Instagram eller Facebook. Du kan inte låta denna möjlighet gå förbi dig. Utnyttja denna trend på bästa sätt och öka ditt varumärkesmedvetande. Få din logotyp, företagsnamn eller annan design tryckt på alla dina glasögon. Genom att ha personliga glasögon får din logotyp och ditt företag en mycket större räckvidd. Detta gör att du kan dra nytta av gratis marknadsföring, och vem vill inte det?

VAD ÄR FÖRDELARNA FÖR ATT HAVA GLASSER UTSKRIFT?

Det finns många olika typer av glasögon, som vinglas, champagneglas, ölglas, läskglasögon och vattenkannor och alla dessa glas kan skrivas ut. Varje glas är användbart vid flera tillfällen och har en lång livslängd. Att skriva ut personliga glasögon är utan tvekan en grundläggande strategi för att skilja dig från de övriga företagen som är verksamma inom cateringbranschen. För närvarande är fokus för många marknadsföringsstrategier att maximera kundupplevelsen och göra den unik. För att göra detta personifierar många företag olika produkter inom sitt företag, från porslin och bestick till möbler och drar nytta av de många fördelarna.

Tryck på glas har många fördelar. Det säkerställer att hela tjänsten ser igenkännbar ut. Detta ger ditt företag ett professionellt utseende. Dessutom är glasutskrift ett bra sätt att öka synligheten för ditt varumärke, bygga ett gott rykte och skapa speciella relationer med dina kunder. Tillräckliga skäl att göra detta också! Att koppla ditt varumärke till roliga stunder och positiva upplevelser kan i hög grad bidra till den uppfattning som ditt företags kunder har. Normalt är en drink en social händelse som går tillsammans med goda tider med vänner, familj eller kollegor. Användningen av tryckta glasögon är därför mycket viktigt för ditt företag. På detta sätt kommer dina kunder att ha en positiv koppling till ditt varumärke och ditt företag.

VAD ANVÄNDS dessa glasögon?

Utskrift på glasögon är perfekt för företag och kan vara användbart vid otaliga tillfällen och situationer. Om du har ett kafé, bar, restaurang, hotell, cateringföretag eller annat företag, stiftelse eller förening, kan tryckta glas vara mer praktiska än du tror. Här är några idéer om hur du kan använda dem:
  • Kampanjgåva: överraska dina kunder eller kollegor med en helt exklusiv present på speciella dagar. Det är en original reklamgåva och har en lång livslängd. Tryckta glasögon är originalprodukter som kan användas för att marknadsföra en ny tjänst eller produkt, för att fira en ny relation med en partner eller för att öppna en ny butik eller kontor.

  • Händelser: Att skriva ut glasögon och ge bort dem vid ett stort evenemang kan vara det du gör som skiljer dig från tävlingen. Ge besökaren ett glas med logotyp som ett tack för att de deltar i ditt evenemang och se till att ditt varumärke är synligt för alla under hela dagen. Tänk till exempel på möten, stora evenemang, mässor, bröllop, årsdagar och fester.

  • För internt bruk: ge ditt företag en professionell atmosfär och stärka företagets identitet med ditt personliga glas. Det finns inget mer professionellt än glasögon tryckt med företagets logotyp. Detta skapar en unik och inkluderande atmosfär i ditt företag.

HelloprintConnect har ett brett utbud av repfast och diskmaskinvänligt glas. Oavsett om du letar efter vinglas, champagneglas, ölglas eller andra drycker. Du hittar allt du behöver vid HelloprintConnect. Vi hjälper dig gärna med att förvandla varje idé till ett perfekt resultat. Att ha glasögon tryckt hos oss är enkelt och ordnat på nolltid.