0

Personliga prylar & teknik

Letar du efter en användbar och minnesvärd present? Våra personliga prylar och teknikgåvor passar perfekt!

Personaliserade prylar som är avgörande när du är på affärsresa

Ibland kommer ditt företag att kräva att du reser av olika skäl. Till exempel måste du träffa en affärspartner som är baserad utomlands för att diskutera marknadsföringsutvecklingen. För vissa kan det också vara för att utvidga sin verksamhet. Att åka på affärsresa kan också innebära att delta i marknadsföringskonventioner.

När du reser på jobbet är det dock viktigt att se till att du har rätt utrustning och prylar med dig. Låt gadgeten och tryckeksperten {shop_name}} lista upp de saker du borde ha när du är på affärsresa.

Travel Electronic Accessories Bag

Att ha ett strömlinjeformat alternativ till att hålla dina prylar säkra och praktiska. Med en rese-elektronisk tillbehörsväska kan du vara säker på att din bärbara dator, powerbanker, flash-enheter och andra personliga prylar är segregerade och hålls korrekt. Om du letar efter ett pålitligt sätt att hålla din surfplatta och liknande utrustning kan du aldrig gå fel med vår Tablet 10 ”Photobag. Denna axelväska är tillverkad i slitstarkt material och finns i många färger som passar din estetiska smak.

Bärbara kraftbanker

Anpassade kraftbanker är mycket nödvändiga när du är utomhus, oavsett om du reser på jobbet eller bara tillbringar fritid. Detta gäller särskilt om du befinner dig någonstans som inte har någon tillgänglig elport. Föreställ dig hur frustrerande det kan vara att inte ha tillräckligt med kraft för att hålla dina prylar på. Som sagt kan du förvänta oss att vi ska förse dig med energieffektiva personaliserade kraftbanker. De finns i olika storlekar och färger och kan ha så mycket som 4600 mAH batteri, vilket räcker för att hålla dina andra prylar fulladdad för din sinnesfrid.

ficklampa

En oväntad blackout kan göra saker utmanande särskilt när du är på affärsresa. Plötsligt har din bärbara dator, laddare och liknande utrustning begränsad funktionstid på grund av brist på ström. Dessutom kan det vara frustrerande att arbeta när du har svårt att leta efter små föremål på grund av bristande belysning. Av denna anledning hjälper du att lindra vissa av din situation svårigheter med att ta en ficklampa med dig. Vi erbjuder vår unika WritLight ficklampa som har två huvudfunktioner: en ficklampa och en bläckfärgspenna med belysning i framsidan, klämman, avtagbar lock och lanyard. Med detta kan du ta ner anteckningar mer bekvämt eftersom det har inneburit belysning. Du kan också använda den som en ficklampa för att förbättra synligheten där du befinner dig, så att du kan hitta och hitta saker enklare och snabbare.

Presenter Laser Pointer

Detta är ett bra föremål att ha särskilt om du behöver ett verktyg som kan hjälpa dig med din PowerPoint-presentation. Vi erbjuder anpassade presentatörslaserpekare med fjärrbildspelfunktion som underlättar för dig att diskutera din presentation. De är kompatibla med Windows, Mac och Linux.

Vid HelloprintConnecterbjuder vi ett omfattande urval av anpassade prylar från anpassade USB till musmattor som hjälper dig att förbättra din affärsresa. Oavsett om du letar efter anpassade prylar eller tryckta produkter kan du förvänta oss att vi ska ha det till ett rimligt pris. Kontakta oss gärna online via våra öppettider och vårt innovativa team av experter kommer mer än gärna att möta dina behov.