0

TRYCKTA FRAKTLÅDOR

I våra tryckta fraktlådor kan du paketera produkter av alla storlekar.

De tre främsta orsakerna till anpassad utskrift av dina Sändningsboxar

Dina produkter och tjänster är ditt bröd och smör. Därför är det viktigt för dig att se till att de är av hög kvalitet. När du levererar dina produkter är det också av yttersta vikt för dig att ta hänsyn till deras förpackningar eftersom det ökar deras presentationsvärde. Ett effektivt sätt att uppnå detta är genom användning av anpassade tryckta lådor.

Här är HelloprintConnect 's topp tre skäl till varför du bör gå för personlig transportlådor.

Hur påverkande är varumärkesexponering för ditt företag?

Vi erbjuder anpassade lådor du kan använda för att paketera dina produkter vilket gör det till en fantastisk möjlighet för dig att marknadsföra ditt varumärke. Till exempel har vi våra starkt rekommenderade lådor som har en öppningsklaff som är lämplig för att skicka ljusföremål. Skicka bara in din design och vårt team av designexperter kommer att se till att dina kreativa idéer integreras i dessa anpassade rutor. Föreställ dig att när du levererar dina produkter till andra företag och enskilda kunder är det första du ser din imponerande logotyp och iögonfallande tagline eller motto tryckt på din personliga leveransbox. Genom att skapa varumärkesmedvetenhet genom tryckt förpackning ger du ditt företag chansen att göra ett minnesvärt intryck.

Hur kommer anpassad utskrift av dina lådor att främja upprepade beställningar?

Du kan få ditt företags beställningsinformation tryckt på dina förpackningslådor. Detta kan inkludera din kundtjänsts kontaktnummer eller din webbplatslänk relaterad till produkter som skrivs ut på din låda. Du kan till och med inkludera en rabattkod i din låda och motivera dina kunder att beställa från dig igen. Dessutom kommer detta att lägga till estetiskt värde på dina anpassade rutor, som i sig kan vara en anledning till upprepade beställningar. Vi erbjuder tryckta leveranslådor med klaff och 1-2-3 botten, vilket gör det mycket enkelt och snabbt att installera, vilket gör det bekvämt för dina kunder. Dessutom är de tillverkade av flexibel och rivbeständig kartong som säkerställer förpackningen i sig själv en lång livslängd. De finns också i många storlekar som passar din gåva eller produkt. Med dessa funktioner kan du förvänta dig en ökning av din kundbas.

Vid HelloprintConnecterbjuder vi ett omfattande urval av tryckta leveranslådor. De finns i många olika storlekar, design och funktion. Om du till exempel letar efter en anpassad ruta som säkert kommer att bevara viktiga dokument kan vi förse dig med våra paket. Alternativt har vi leveranslådor med klaffar som kan skrivas ut både på utsidan och insidan. Dessutom hämtar de bara till ett rimligt pris och är lätta att montera. Du kan vara säker på att vi har den anpassade rutan du behöver. Kontakta oss under våra öppettider så ger vi dig en rimlig offert och snabb leverans.