Julen är på intåg! Det betyder högt för våra transportörer, och kan innebära försenade leveranser i vissa fall. Se till att göra din beställning i tid. Mer info.

Tryckta etiketter på rulle

Egendesignade etiketter är ett perfekt sätt att att komplettera din förpackning, och gör så att din varumärkesidentitet blir ihågkommen av dina kunder. Få dem att komma tillbaka med vårt breda utbud av personliga etiketter!

Med eller utan dispenser, vad är skillnaden?

Etiketter på rulle är ett kraftfullt verktyg för att tillhandahålla information, skräddarsy förpackningar eller helt enkelt sätta din logga var du vill. En viktig sak att tänka på när du beställer dina tryckta etiketter på rulle är om du behöver en dispenser eller inte, så vad är skillnaden?

Med dispenser
Med dispenser

Etiketter på rulle med en dispenser är ditt val om du behöver placera dina etiketter manuellt på din produkt. Tack vare den praktiska lådan som skiljer varje etikett när du drar ut dem kan du helt enkelt placera dina etiketter var du än behöver. Dra ut och klistra, så enkelt är det!

Utan dispenser
Utan dispenser

Etiketter på en rulle utan dispenser är alternativet om du har en ettikeringsmaskin. De är idealiska om du behöver etikettera en stor mängd produkter automatiskt utan att behöva ta bort etiketten manuellt från rullen.

Toppskäl som du bör använda __ Märken på rullar__

Hos HelloprintConnect du hitta ett brett utbud av material för etiketter på rull. Stora etiketter eller små etiketter kan du hitta dem på HelloprintConnect. Kraftetiketter, vita etiketter ser inte längre. Du kan hitta de bästa priserna. Alla etiketter på rull rullas i en dispenser som skyddar dem. Etiketter med logotyp, du kan beställa dem enkelt med din design på HelloprintConnect.