0
Bra för dig och för planeten

Bra för dig och för planeten


Välj bland ett brett utbud av ekoprodukter!

Det är viktigare än någonsin tidigare att ta hänsyn till ditt koldioxidavtryck när du gör reklam. Eftersom ett stort antal reklam-, kampanj- och presentartiklar tillverkas i stora mängder för distribution och ofta är engångsartiklar är det viktigt att byta till mer hållbara alternativ. Att göra mer medvetna val genom att använda miljövänliga produkter kommer att ha en stor inverkan på miljön och världen!

Våra Mest Populära Hållbara Produkter

Utforska våra mest populära hållbara produkter tillverkade av ett stort antal miljövänliga pappersalternativ

Hållbara Reklamtryck

Upptäck ett brett utbud av reklamtryck som är tillverkade av återvunnet, kraftpapper eller biologiskt nedbrytbart papper.

Miljövänliga Skyltar och Utomhusreklam

Våra hållbara skyltar och utomhusprodukter är tillverkade av miljövänliga material.

Hållbar teknik

Upptäck vårt utbud av hållbara tekniska prylar tillverkade av bambu

Hållbar Profilreklam

Utforska vårt sortiment av profilreklam tillverkad av kork, filt och bambu.

Hållbara mat- och dryckesartiklar

Upptäck vårt sortiment av mat- och dryckesartiklar av återvunnet eller komposterbart material

Hållbar Inredning

Utforska vårt breda utbud av miljövänliga produkter för ditt hem och kontor tillverkade av olika hållbara material

Hållbara paneler

Våra paneler finns i 100 % återvunnen polyester och återvunnet jeansmaterial

Våra miljövänliga material

Våra ekoprodukter är tillverkade av återvunna eller återvinningsbara material som är hållbara, starka och slående. Se vilka material vi använder nedan för att få veta mer.
Ekologisk bomull

Ekologisk bomull

Ekologisk bomull är ett hållbart alternativ till konventionell bomull. Den odlas utan användning av bekämpningsmedel som är dåliga för miljön.

Jute

Jute

Jute är ett hållbart och biologiskt nedbrytbart material som tillverkas av växtfibrer. Det växer mycket snabbt utan användning av gödningsmedel och bekämpningsmedel, vilket gör det till ett hållbart alternativ till syntetiska material.

Bambu

Bambu

Bambu är en snabbväxande gröda som inte kräver någon gödsling. Det är ett mycket effektivt material som kräver mindre vatten, bekämpningsmedel och arbete än andra material, vilket gör det till ett hållbart material.

RPET/PVCR

RPET/PVCR

Material som tillverkas av återvunnen plast, t.ex. RPET eller RPVC, är hållbara alternativ till konventionella plastmaterial. De är tillverkade av återvunna material och kan återvinnas.

Miljövänligt papper

Miljövänligt papper

Ett stort antal av våra kommersiella trycksaker erbjuds på hållbara pappersalternativ som biotop-, kraft- och återvinningspapper.

PaperWise

PaperWise

Papper tillverkat av jordbruksavfall som drivs med förnybar energi. Paperwise-papper är miljömedvetet, hållbart, socialt ansvarstagande, ekologiskt och återvinningsbart.

Kork

Kork

Kork är ett förnybart, hållbart material som tillverkas av barken från korkek. Materialet är biologiskt nedbrytbart och lätt återvinningsbart.

Samarbete för<br> en hållbar värld

Samarbete för
en hållbar värld

Något vi alla vinner på!